Altijd een antwoord

Kunnen we je helpen? Je vindt hier alle antwoorden op veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Je kan op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Vragen over betonmortel

Een onverhard mengsel, gereed om te storten. Betonmortel bestaat uit zand, grind, cement en water.

Ga uit van minimaal 40 tot 50 millimeter voor een sterke vloer. Maar natuurlijk hangt alles af van ondergrond, eventuele wapening, gewenst draagvermogen enzovoorts. Bel ons gewoon als je vragen hebt, dan kunnen we je helpen bij het berekenen van de benodigde betonmortel.

Geweldig natuurlijk is dat je het op het werk stort. Dus het past altijd! De sterkte van betonmortel (na voldoende uitharden uiteraard) wordt uitgedrukt in N/mm2 (Newton per vierkante millimeter).  Wij werken standaard altijd met een C20/C25 mengsel. Da’s sterk genoeg voor bijna elke klus. Voor de bollebozen onder de lezers van dit antwoord: de C20/C25 aanduiding betekent dat het beton (aangeduid met de C van Concrete) een karakteristieke cilinderdruksterkte heeft van 20 N/ mm2 en een karakteristieke kubusdruksterkte van 25 N/ mm2.

Onze mortel heeft de meest toegepaste sterkteklasse in de bouwwereld en is geschikt voor vloeren, opritten en funderingen.

Na 1 tot 2 dagen is het beloopbaar. Volledig belastbaar is het na 28 dagen.

Algemeen

Jazeker. Mollie Beton levert overal in Nederland. Dus ook buiten de Randstad kun je op ons rekenen! Woon je op de Waddeneilanden? Bel ons dan voor een oplossing.

Voor Mollie Beton kiezen is kiezen voor kwaliteit. Je kiest voor 45 jaar ervaring in het verpompen van betonmortel, een kei van een wagenpark en uitstekende planners, dus stipte levering. Kies voor Mollie Beton en weet dat het geregeld is!

Vragen over Mollie Beton

Mollie Beton werkt uitsluitend met eigen materieel. We hebben de inzet van onze vrachtwagens en betonpompen geheel in eigen hand en dus de volledige controle over de logistiek.

Weet je dat je voor het verplaatsen van 1 M3 mortel 20 kruiwagens (!) nodig zijn. Als je Mollie Beton bestelt komt er geen kruiwagen aan te pas. Wij verpompen betonmortel op locatie direct tot bij het werk. Tot 40 meter (afstand betonpomp tot stortplek) komen er geen kosten bij.

Mollie Beton werkt met eigen vakmensen die dagelijks met alle soorten beton werken, kortom; je hebt met de beste specialisten te maken.

Bij Mollie Beton zijn er nooit nare verrassingen achteraf. Voor een all-in prijs storten wij zelf onze uitstekend verwerkbare betonmortel op jouw bouwplaats.

De juiste prijs berekenen is gemakkelijk:

  1. Bereken hoeveel beton je nodig hebt. Hoe je dat doet? Lees verder
  2. Bereken direct een all-in prijs via deze gratis tool

Omdat we ‘All-in’ leveren verwerken we alle kosten voor leveren en storten in de prijs van onze diensten. Niet gevonden wat je zocht? Lees dan eerst meer algemene informatie over prijzen van beton.

Overal waar sprake is van een stabiele ondergrond kan de Mollie Beton worden toegepast. Neem bij twijfel contact op met ons.

Persoonlijke vragen

Nadat onze compacte betonpomp is gearriveerd en het werk is doorgesproken begint het daadwerkelijke pompen. Tot ca 7 m2 is doorgaans binnen een uur gestort.

Beloopbaar na 1 tot 2 dagen. Let op: maximaal belastbaar pas na 28 dagen!

Da’s meestal niet nodig. Onze adviseurs staan voor je klaar. Mocht je hulp nodig hebben of niet zeker zijn van je zaak, neem gerust contact met ons op!

Jazeker! De voorbereiding tot en met het stortklaar maken doe je zelf (of laat je doen). Na het storten werk je zelf alles af. Tijdens het storten: Zorg voor voldoende mensen op de bouw en het juiste gereedschap.

Vanzelfsprekend! We geven 10 jaar garantie op Mollie Betonmortel!